Aboneaza-te GRATUIT la Revista de Management

Home Cerinte-9001 Auditul Exemple Diverse Pune-o-intrebare FORUM
Custom SearchCustom Search

Fisa de urmarire produs

Fisa de urmarire a produselor pe parcursul fluxului tehnologic are mai multe roluri.


Indica stadiul realizarii produselor lansate in executie. Indica numarul de repere cu probleme, indicator important pentru stabilirea limitei de acceptabilitate in ceea ce priveste numarul de repere defecte identificate inainte de a fi trimise la client. Asigura trasabilitatea produselor la nivel de flux tehnologic.


Sunt foarte multe modele de astfel de Fise de urmarire a produselor. Mai jos am pus un model care contine principalele elemente pe care trebuie sa le contina o astfel de fisa: nr. de comanda interna si de la client, clientul, faza de lucru, numarul de repere, ora predarii de la o faza la alta, marca operatorului pe fiecare faza, marca verificatorului tehnic de calitate - poate fi unul singur pentru mai multe faze ale procesului tehnologic, numarul de bucati defecte (NONOK) si un total la final.


Aceasta fisa insoteste lotul de produse de la o faza la alta iar la finele procesului de fabricatie, pe baza ei se iau deciziile cu privire la piesele neconforme asa cum scrie procedura Controlul produsului neconform iar apoi se arhiveaza pe o perioada stabilita in procedura Controlul inregistrarilor. Vezi si proceduri de sistem.
Exemple practice

program imbunatatire

implementare 9001

organigrama

despre organigrama

plan instruire

tabel obiective

indicatori 1

indicatori 2

cauze nu vinovati

Plan si Planificare

Planul calitatii

Fisa postului

Fisa evaluare

Neconformitati

Fisa de urmarire

Competent sau nu

Costurile calitatii

Noncalitate in servicii

Matrice calificari

Tabloul de bordColaboratori
Pentru Tine.Eu
Director articole
Director Web